Facebook login hacken

Gewoonlijk is het niet makkelijk om toegang te krijgen tot een Facebook account, zonder de logins te hebben. De website en ook FB messenger zijn zeer goed beveiligd en het lukt zelfs de beste hackers maar zelden om een Facebook profiel of pagina te hacken. Toch kan iedereen middels een simpele omweg Facebook hacken.

Zelf Facebook hacken met een app

hack facebook accountTegenwoordig zijn websites redelijk goed beschermd. Het is niet makkelijk om zonder een gedegen kennis over netwerkprotocollen en programmeringsstalen ongeoorloofd toegang te krijgen tot een website. Het is al helemaal niet makkelijk als de beheerders van een website de beste beveiligingsexperts ter wereld in huren om een website zo veilig mogelijk te maken. Dat is het geval met Facebook. Een website met miljarden leden, dat beursgenoteerd is, hack je niet zomaar. Toegang krijgen tot een FB profiel is dus niet haalbaar. Maar als je wilt weten wat je kinderen of geliefden doen op social media, is er toch een makkelijke manier om te achterhalen wat ze schrijven, waar ze zijn, met wie ze contact hebben en welke berichten ze liken. Eigenlijk is alles te achterhalen met simpel programma dat zo gebruiksvriendelijk is dat iedereen er mee om kan gaan.

mSpy de alles in één oplossing

Mensen die Facebook gebruiken, hebben vaak ook een Whatsapp account en in veel gevallen ook een Instagram account. Als je wilt weten wat je familieleden en geliefden doen met hun accounts, kan je gebruik maken van het programma mSpy. Dit programma is legaal, het is dus niet strafbaar om gebruik te maken van mSpy. De mogelijkheden die je hebt met mSpy zijn ongelofelijk en onbeperkt, je krijgt namelijk volledige toegang tot het toestel dat je wilt volgen. Het volg programma is beschikbaar voor zowel Android als de iPhone.

Messenger apps volgen

Met mSpy kan je de volgende apps volgen, zonder beperkingen.

 • WhatsApp
 • Snapchat
 • Facebook Messenger
 • iMessage
 • Skype
 • Telegram
 • Hangouts
 • Tinder
 • Line
 • Viber
 • Kik
 • Instagram

Volg telefoongesprekken, SMS en email

Met mSpy kan je inkomende en uitgaande telefoongesprekken volgen. Het is ook mogelijk om ongewenste nummers te blokkeren, deze nummers kunnen dan niet meer gebeld worden en/of ook niet meer bellen naar het toestel. Controleer wie belt, wanneer en hoe lang

SMS lezen? Je kan alle ontvangen en verzonden SMS berichten inzien. Wanneer ze zijn verzonden en ontvangen en door wie.

Lees welke emails op het toestel binnenkomen en worden verzonden.

Volledige controle over het toestel

Met mSpy heb je toegang tot multimedia, bekijk alle foto’s en video’s op het toestel. Daarnaast heb je volledige controle op afstand. Je kan een toestel volledig blokkeren en allerlei informatie verkrijgen over het toestel.

Beheer internettoegang
Bekijk de browser geschiedenis, zodat je weet welke websites zijn bezocht. Zie welke websites gebookmarkt zijn, blokkeer websites. Kijk welke Wi-Fi netwerken gebruikt worden en stel keyword alarmen in. Zo kan je bijvoorbeeld een alarm instellen voor de naam ‘Jaap’. Wordt deze naam op wat voor manier dan maar ook ingetypt of ontvangen, dan krijg je onmiddellijk een waarschuwing.

Weet altijd waar iemand is

Met mSpy weet je altijd waar iemand is. Je kan de locatie van het toestel traceren met GPS. Maar, het is ook mogelijk om een bepaald gebied in te stellen als een safezone. Verlaat de telefoon de safezone, dan krijg je dankzij Geo-Fencing technologie direct een waarschuwing.

Hoe werkt het?

Je hebt eenmalig toegang nodig tot de smartphone of tablet. Binnen enkele seconden is de mSpy app geïnstalleerd. Deze draait op de achtergrond, de gebruiker van de smartphone of tablet kan dus niet zien dat de mSpy app is geïnstalleerd. Vanaf het moment dat de app is geïnstalleerd heb je volledige controle over het toestel en kan je alles bijhouden middels een makkelijke en overzichtelijk programma. Veel ouders kiezen ervoor om een nieuwe smartphone of tablet te kopen, de app te installeren en het toestel daarna aan hun kind te geven. Het voordeel is dat je altijd op afstand kan waken over je kinderen en geliefden.

mSpy

Vrijblijvend registreren bij mSpy

* De wereldwijde nummer één.
* Te gebruiken op iPhone telefoons en Android telefoons.
* Klanttevredenheid van 95%.

Direct een account aanmaken bij mSpy