Kind volgen bij het buitenspelen
19 juli 2020 

Kind volgen bij het buitenspelen

Dat kinderen in het algemeen steeds minder buitenspelen begint steeds meer duidelijk te worden. Iets dat ongeveer een jaar geleden al viel te lezen op de website van Trouw. Die daarbij een onderzoek aanhaalden van organisatie Jantje Beton. Waaruit bleek dat één op de zeven kinderen tegenwoordig nooit meer buiten aan het spelen is. Uiteraard zullen de verschillende spelcomputers van dit moment daarbij zeker aan bijdragen. Al zijn er ook veel ouders die hun kind juist zelf al uit bescherming binnenshuis houden. Zodat ze hun kind, als die aan het buitenspelen is, niet steeds overal hoeft te volgen. Iets dat vanaf de kant van de ouders misschien ook echt anders kan. Lees het hieronder.

Volg je kind overal

Nu heel veel kinderen al op vroege leeftijd een telefoon hebben. Is dat juist een prima hulpmiddel om ook jouw kind juist wel buiten te laten spelen. Naast dat buitenspelen hartstikke gezond is voor kinderen. Heb je met de vele verschillende telefoons tegenwoordig als ouder ook de optie om op die manier je kind te volgen en ga je dus de telefoon van je kind volgen. Op die manier weet jij als vader of moeder precies waar je kind aan het buitenspelen is. Of kun je als ouder terugzien waar je kind aan het buitenspelen is geweest. Iets dat je als ouder iets meer geruststelt als je kroost buiten aan het spelen is.

Kies voor volgen via een app

Om je kind te gaan volgen via zijn of haar telefoon kun je ervoor kiezen om een app te gaan installeren op de telefoon van je kind. Een app die je daarvoor kunt gaan gebruiken is de app van mSpy. Met mSpy heb je een app in handen die zich wereldwijd richt op ‘’Parental Control’’. Wat ook wel gezien kan worden als ouderlijk toezicht via de telefoon. Als ouder mSpy hiervoor gaan gebruiken is al genoeg om de telefoon van je kind te gaan volgen. Je dient daarvoor alleen maar mSpy te installeren op de telefoon van je kind. Daarna gaat de app onzichtbaar zijn gang op de desbetreffende telefoon. Terwijl jij als ouder (op afstand) de controle over de app hebt via je mSpy account. Waarbij het, bijvoorbeeld bij het volgen van je kind bij het buitenspelen, gebruikt maakt van de GPS verbinding van de telefoon. [cta_btn color="success" size="lg" link="http://track.mspy.click/aff_c?offer_id=2&aff_id=10715&url_id=157" ]Direct een account aanmaken bij mSpy[/cta_btn]

Ook andere activiteiten op de telefoon volgen

Naast dat je met mSpy je kind kunt volgen via de telefoon. Bijvoorbeeld dus bij het buitenspelen. Is mSpy ook prima te gebruiken als je als ouder wilt weten wat je kind allemaal doet op zijn of haar telefoon. Zo kun je verschillende activiteiten die op de telefoon plaats vinden als ouder ook volgen via je mSpy account. Denk hierbij aan social media activiteiten die op de telefoon plaats vinden zoals Facebook, Instagram, Snapchat en WhatsApp. Veel daarvan kun je dus terugzien via mSpy. Maar ook met wie je kind wel eens belt kun je via mSpy terugvinden. Net zoals de inkomende en uitgaande sms’jes op de telefoon die via mSpy terug te bekijken zijn. Op die manier kun je als ouder via mSpy heel veel activiteiten op de telefoon van je kind volgen zonder dat die daar iets van in de gaten heeft.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
Reactie plaatsen