Mijn mSpy review

mSpy reviewJij bent op zoek naar een product, in de vorm van een software of een app. Waarmee je een telefoon kunt hacken of de telefoon van je kind mee kunt volgen. Wat daarnaast als product nog veel meer opties aan te bieden heeft. Dan is de kans groot dat je bij aanbieder mSpy gaat uitkomen. Wereldwijd wordt mSpy namelijk gebruikt voor de hier eerdergenoemden opties. En de vele andere opties die mSpy daarnaast aanbiedt. Op deze pagina lees je mijn uitgebreide mSpy review. Met alle informatie over mSpy, hun abonnementen en de voordelen en de nadelen.

Wat is mSpy?

In het jaar 2010 is mSpy opgericht als bedrijf. Het Amerikaanse mSpy is een bedrijf dat zich wereldwijd richt op het aanbieden van hun eigen product. De mSpy software/app. Vanaf de start van mSpy richt het zich al op het aanbieden van het monitoren van telefoons, en inmiddels ook tablets. Waar mSpy bij hun start begon met het aanbieden van enkele opties binnen hun product. Is dat in de loop der tijd uitgebreid naar een hele serie aan opties om zo goed mogelijk, en zoveel mogelijk, te kunnen monitoren. Inmiddels is mSpy één van de voorlopers in hun niche met klanten over de gehele wereld.

Naast het aanbieden van hun product. Is mSpy op de Amerikaanse markt ook bekend als bedrijf dat zich richt op het proberen te stoppen van het internet pesten. Met hun product probeert mSpy het pesten op het internet te stoppen. Daarbij richten ze zich voornamelijk op ouders die met het mSpy product hun kinderen (online) kunnen controleren. Om zo het internet pesten tegen te gaan.

Opties mSpy

Zoals hierboven al benoemd begon mSpy met het aanbieden van enkele opties binnen hun product. In de loop der jaren is het aantal opties dat mSpy aanbiedt binnen hun product uitgebreid naar, we mogen het gerust zeggen, een karrevracht aan verschillende opties. Bekijk hieronder de lange lijst, op alfabetische volgorde, met alle opties die mSpy op dit moment aanbiedt binnen hun software/app.

• Apps monitoren.
• Contacten monitoren.
• Emails monitoren.
• Foto’s monitoren.
• Internet activiteiten monitoren.
• Kalenders monitoren.
• MMS monitoren.
• Notities monitoren.
• Remote control monitoren.
• SMS monitoren.
• Social media monitoren.
• Telefonische oproepen monitoren.
• Tracking via GEO fencing.
• Tracking via GPS.
• Video’s monitoren.

Zoals benoemd is mSpy opgericht met het doel om te monitoren. Met hun product kun je op dit moment telefoons en tablets monitoren. Mocht je eenmaal mSpy geïnstalleerd hebben op het desbetreffende apparaat. Dan kun je de aangeboden opties binnen je eigen mSpy account, op een afstand, monitoren. Waarbij je in je mSpy account verschillende gedetailleerde rapporten ontvangt.

Direct een account aanmaken bij mSpy

Installeren mSpy

Om gebruik te maken van mSpy dien je het te installeren op het apparaat dat je wilt gaan monitoren. Dat kan een telefoon of een tablet zijn. Je zult daarvoor het desbetreffende apparaat even in bezit dienen te hebben. Dat kan bijvoorbeeld op een onbewaakt moment. Maar ook voordat je een nieuwe telefoon/tablet aan iemand geeft is een prima moment om eerst even mSpy te gaan installeren.

Het installeren van de mSpy software/app is daarna redelijk makkelijk. Al verschilt de manier van installeren wel per apparaat. Echter staat mSpy bekend vanwege hun sterke (klanten)service. Voor al de verschillende apparaten waar mSpy op geïnstalleerd kan worden is er dan ook een handleiding.

Abonnementen mSpy

Abonnementen mSpyJe hebt bij mSpy de keuze uit vier verschillende abonnementen, die ze aanbieden, waarmee je gebruik kunt maken van hun product. Voor minder dan €1,00 per dag kun je mSpy al een hele maand lang gaan uitproberen. Terwijl je voor zo’n €0,50 per dag twaalf maanden, een heel jaar, mSpy kunt gebruiken.

Met het basis abonnement van mSpy kun je ze voor een bedrag van €26,99 één maand uit gaan proberen. Bij dat basis abonnement heb je echter nog niet de mogelijkheid om alle opties binnen mSpy te gaan gebruiken. Daarvoor heb je namelijk een premium abonnement nodig bij mSpy. Zo’n premium abonnement kun je één maand gebruiken voor een redelijk fors bedrag van €59,99.

Kies je echter voor een premium abonnement voor een langere periode dan ben je bij mSpy al snel voordeliger uit en dalen de maandelijkse kosten van het premium abonnement fors. Kies je namelijk voor een premium abonnement voor een periode van drie maanden. Dan betaal je nog maar €33,66 per maand om mSpy volledig te kunnen gebruiken. Kies je om mSpy, en al hun opties, twaalf maanden te gaan gebruiken. Ontvang je pas een echte korting en ben je voor €14,16 per maand voorzien.

Voorwaarden abonnementen mSpy

Aangezien mSpy erg overtuigd is van hun eigen software/app. Biedt mSpy geen product proefperiode aan. Met een klantentevredenheid van 95% is dat misschien ook niet raar. Wel kun je altijd binnen twee weken bij mSpy je gekozen abonnement annuleren. En dan zal je zonder problemen je geld terugkrijgen. Wat te regelen is via hun klantenservice, die dagelijks de hele dag aanwezig zijn.

Betalingsmogelijkheden mSpy

Zoals hierboven al benoemd is mSpy een Amerikaans bedrijf. Over het algemeen zorgt dat bij mSpy voor de betalingsmogelijkheden die in Amerika normaal zijn. Een betalingsmogelijkheid die erg Nederlands is, namelijk iDeal, biedt mSpy niet aan. Je zult daardoor één van de onderstaande betalingsmogelijkheden moeten gebruiken. Die verder voor Nederlanders ook prima zijn.

• American Express.
• Automatische incasso.
• Discover Card.
• Japan Credit Bureau.
• MasterCard.
• Overschrijving.
• VISA.

Voordelen mSpy

De voornaamste voordelen van mSpy zijn er een paar. Ten eerste biedt mSpy een ijzersterk product aan met hun software/app. Op dit moment misschien wel het sterkste product binnen hun niche. En tevens ook een relatief uniek product binnen die niche. Daarnaast zijn de kosten van een abonnement bij mSpy relatief laag. Zeker als je voor een langere periode een abonnement afsluit bij mSpy. Afsluitend beschikt mSpy over een zeer sterke klantenservice die altijd beschikbaar is voor informatie en hulp.

Nadelen mSpy

Uiteraard heeft mSpy ook enkele nadelen. Zo kan het een voordeel zijn dat de kosten van een abonnement bij mSpy relatief laag zijn. Toch brengt het dus wel kosten met zich mee. Wat toch gewoon een nadeel is. Daarnaast zal je bij het instellen van de instellingen binnen je mSpy account even de tijd dienen te nemen om het voor jezelf even goed te zetten. De werking van mSpy is prima. Maar het kan wat tijd met zich meebrengen om je mSpy account naar jouw hand te zetten. Ter afsluiting is mSpy een Amerikaans bedrijf. Waardoor bijvoorbeeld de betalingsmogelijkheden anders zijn dan in Nederland. Maar ook de Nederlandse taal zal je binnen mSpy nog niet terugvinden.

mSpy

Vrijblijvend registreren bij mSpy

* De wereldwijde nummer één.
* Te gebruiken op iPhone telefoons en Android telefoons.
* Klanttevredenheid van 95%.

Direct een account aanmaken bij mSpy