kind volgen

Smartphone kind volgen

Als een kind te laat is voor het eten, niet op tijd thuis is, maak je je als ouder zorgen. Je zou graag willen weten waar je zoon of dochter is. Veel ouders geven hun kind daarom een telefoon, zodat er in elk geval gebeld kan worden. Maar wat als een kind ook daar niet op reageert?

volg kind via smartphone met gps

Volg je kind met een smartphone app

Het is logisch dat je je als ouder soms zorgen maakt over je kind. Het eten staat op tafel, er zijn duidelijke afspraken gemaakt, maar je zoon of dochter is nergens te bekennen. Er zijn situaties die veel beangstigender zijn, wat als je kind om 19:00 uur binnen moet zijn maar er om 22:00 uur nog niet is? Een iedere ouder gaat dan zoeken en belt waarschijnlijk de politie. Maar gelukkig is er nog iets anders dan je kan doen.

Door je zoon of dochter een smartphone te geven kan je altijd bellen, een app of een SMS of MMS versturen. Je kan dus altijd contact zoeken. Veel ouders vinden het idee dat hun kind een smartphone heeft maar niets. Anno 2020 is het bijna een noodzakelijkheid, zelfs voor jonge kinderen om een smartphone te hebben. Kinderen spreken tegenwoordig met elkaar af via een smartphone en bespreken op deze manier van alles. En, als bezorgde ouder wil je waarschijnlijk weten met wie je kind contact heeft. Door controle te hebben over een smartphone, weet je precies wat je kind doet. Met wie heeft je zoon of dochter contact, wanneer en waar? Het is allemaal te controleren.

Spy app voor smartphone gebruiken

Sommige mensen vinden het idee veel te ver gaan. Je geeft je kind van misschien pas 6 jaar een simpele, onverwoestbare, goedkope smartphone en zet daar een app op die het kind volgt. Alles wordt bijgehouden. Walg van het idee, vindt het weerzinwekkend, tot het moment dat je kind 6 uur te laat is en niemand weet waar hij of zij is. Op zo’n moment zou je willen dat je zoon of dochter een smartphone bij zich heeft met een app die alles kan traceren.

Het feit dat je je zoon of dochter een smartphone geeft met een spy app, wilt niet zeggen dat je er gebruik van maakt. Je kan ervoor kiezen om alleen in noodsituaties mee te kijken. Want dat kan, letterlijk. Je hebt met mSpy namelijk volledige controle over een telefoon. Je kan meekijken en luisteren via de camera en microfoon. Middels GPS kan je de locatie zien. Whatsapp, Instagram, Facebook en Snapchat zijn volledig te controleren. Je kan zien welke apps er worden gebruikt, wat er wordt gezegd, getypt, met wie er contact wordt gemaakt, alles is in te zien. Ten tijden van een noodsituatie, daar waar een andere ouder wanhopig de politie wilt bellen, is deze spy app een reddende engel.

Spy app van te voren installeren

Het is mogelijk om je kind een nieuwe of tweedehands smartphone te geven en de app van te voren te installeren. Maar, je kan de app ook installeren op de huidige smartphone. Als het lastig is om de smartphone ontgrendelt in handen te krijgen kan je een smoes gebruiken. Onder het mom, ik zet er wat tegoed op voor de Apple Store of Google Play. Het voordeel van de spy app is dat de gebruiker nergens kan zien dat de app is geïnstalleerd, de gebruiker weet dus niet dat er iemand meekijkt. Je kan als ouder dus zorgeloos meekijken wanneer je je zorgen maakt over je kind.