WhatsApp op de computer
19 januari 2020 

WhatsApp op de computer

WhatsApp is natuurlijk de app op je smartphone waarmee je gratis kunt chatten met andere mensen. En daarnaast kun je er tegenwoordig ook nog vele andere dingen mee, waaronder bijvoorbeeld bellen. Wat echter slechts enkele andere Nederlanders weten is dat WhatsApp ook uitstekend werkt op de computer. En naast het gebruiken op de computer kun je het ook zelfs gebruiken op een tablet of zelfs op een smart televisie. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om WhatsApp op de computer te gebruiken.

WhatsApp als app gebruiken

WhatsApp kun je op de computer gewoon gebruiken als app. Daarvoor ga je naar de WhatsApp website waar je de app kunt downloaden. Om de app dan op de computer te kunnen installeren heb je het besturingssysteem van Windows 8 of nieuwer nodig. Of je hebt het besturingssysteem van MacOS 10.10 of nieuwer nodig. Na het installeren van WhatsApp op je computer spreekt de app eigenlijk voor zichzelf. Zo kun je WhatsApp net zo gebruiken als je op je smartphone altijd doet. [cta_btn color="success" size="lg" link="http://track.mspy.click/aff_c?offer_id=2&aff_id=10715&url_id=157" ]Direct een account aanmaken bij mSpy[/cta_btn]

WhatsApp via WhatsApp Web gebruiken

Mocht het niet lukken om WhatsApp als app op te computer te kunnen gebruiken. Om wat voor een redenen dan ook. Dan kun je er ook voor kiezen om WhatsApp te gebruiken via WhatsApp Web op je computer. Via WhatsApp Web kun je WhatsApp gewoon gebruiken op de verschillende browsers die er tegenwoordig zijn. Twee browsers die wij aanraden zijn Google Chrome en Microsoft Edge. Als je een geschikte browser hebt dan ga je naar de WhatsApp Web website. Doormiddel van een QR code op je WhatsApp op je smartphone kun je dan WhatsApp koppelen met WhatsApp Web. De QR code kun je in de app vinden onder ‘’Instellingen’’ en dan ‘’WhatsApp Web’’. Eenmaal gekoppeld zie je dan al je contacten en kun je alles doen wat je gewoonlijk doet met WhatsApp op je smartphone.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
Reactie plaatsen