Anoniem bellen blokkeren

Anoniem bellen houdt in dat je doormiddel van een telefoon anoniem belt naar iemand anders. Op die manier weet de persoon aan de andere kant van de lijn niet wie er op dat moment belt. Anoniem bellen kan soms handig zijn. Maar daarnaast zijn er ook veel mensen die juist niet opnemen als ze een anonieme inkomende oproep ontvangen. Als je iemand anoniem belt staat dat namelijk meestal in zijn of haar telefoon dat er anoniem gebeld wordt. Het kan echter ook zijn dat je juist zelf veel anoniem gebeld wordt door iemand anders. Daar is nu een oplossing voor. Je kunt namelijk anoniem bellen ook zelf blokkeren.

Waarom anoniem bellen?

Waarom zou je eigenlijk iemand via de telefoon anoniem bellen? Zoals hierboven al benoemd kan dat in sommige gevallen handig zijn. Iemand anoniem bellen kun je namelijk doen vanwege uiteenlopende redenen. Zo kun je over de telefoon leuke grappen met iemand uithalen. Met je vriend of vriendin. Terwijl, doordat je anoniem belt, niemand weet wie de grap heeft uitgehaald. Maar daarnaast is anoniem bellen bij zakelijke gesprekken soms ook erg handig om te gebruiken. Of is iemand anoniem bellen gewoon handig als niet iedereen je telefoonnummer hoeft te weten.

Hoe anoniem bellen?

Je kunt anoniem bellen op de twee onderstaande manieren. Die we op deze pagina uitleggen. Je kunt ervoor kiezen om met je telefoon eenmalig iemand anoniem te bellen. Of je kiest ervoor met je telefoon altijd anoniem te bellen. Beiden manieren zijn redelijk makkelijk toe te passen. Anoniem bellen is mogelijk met een mobiele telefoon. Maar anoniem bellen met een vaste telefoon kan ook.

Eenmalig anoniem bellen

Jij vraagt je misschien af. Waarom kan ik niet eenmalig anoniem bellen? Dat is echter gewoon mogelijk met je telefoon. Het is mogelijk om anoniem te bellen, maar dat hoeft dan niet bij elk telefoongesprek zo te zijn. Dit kan door eenmalig anoniem te bellen met je telefoon. Dan bel je één keer anoniem naar iemand en het volgende telefoongesprek dat je daarna pleegt zal dan niet meer anoniem zijn.

Hoe eenmalig anoniem bellen?

Om eenmalig anoniem te bellen met je telefoon doe je het volgende. Zorg dat je jouw telefoon bij de hand hebt en toetst daar de volgende code in: #31#. Daarna moet je het telefoonnummer invullen en dan kun je anoniem bellen als je het telefoongesprek start. Na het beëindigen van het telefoongesprek zal het anoniem bellen gewoon weer vervallen. Tenzij je natuurlijk de vorige stappen herhaalt.

Altijd anoniem bellen

Weet jij niet hoe je altijd anoniem kunt bellen? Lees dan hier verder. Naast het eenmalig anoniem bellen kun je namelijk ook instellen dat je voor altijd anoniem belt met je telefoon. Daardoor bel je bij elk telefoongesprek anoniem en zal dus iedereen die jij belt je zien als een anoniem iemand.

Hoe altijd anoniem bellen?

Wil jij voor altijd anoniem bellen dan moet je dat instellen in je telefoon. Iets dat zo gedaan is. Hiervoor moet je jouw telefoon pakken en de volgende code invoeren: *32*. Je kunt daarna het zogenaamde telefoongesprek weer beëindigen en dan zal het ingesteld zijn op je telefoon. [cta_btn color="success" size="lg" link="http://track.mspy.click/aff_c?offer_id=2&aff_id=10715&url_id=157" ]Direct een account aanmaken bij mSpy[/cta_btn]

Anoniem bellen blokkeren

Naast dat je zelf anoniem kunt bellen met je telefoon. Kun jij ook op jouw telefoon gebeld worden door een anonieme beller. Misschien heb je zelfs wel meerdere keren per dag anonieme bellers aan je telefoon hangen. Waarschijnlijk zit je daar helemaal niet op te wachten. Dan is er nu een mogelijkheid om jouw telefoongesprekken te gaan monitoren en anoniem bellen te blokkeren. Daarvoor dien je vandaag nog een account aan te maken bij mSpy. Binnen je account bij mSpy kun je namelijk al jouw telefoongesprekken monitoren. Zo kun je zelfs binnen je mSpy account, als je dat zou willen, alle inkomende oproepen blokkeren. Dit gaat allemaal erg makkelijk en werkt uiterst handig. Daardoor kun je supersnel anoniem gebeld worden blokkeren als je daar helemaal niet op zit te wachten.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
Reactie plaatsen