Inkomende oproepen blokkeren
24 mei 2020 

Inkomende oproepen blokkeren

Heb jij ook zo'n last van inkomende oproepen van bepaalde telefoonnummers op je smartphone? Telefoonnummers die je misschien wel een paar keer per dag bellen. Terwijl jij bijvoorbeeld aan het werken bent. En dus helemaal niet op zulke oproepen zit te wachten. Omdat je wel betere dingen te doen hebt dan elke keer de smartphone te moeten pakken. Kies er dan voor om bepaalde inkomende oproepen te blokkeren. Dat kan namelijk en daar kun je nu mee aan de gang gaan. Kies dan voor de hulp van mSpy.

Inkomende oproepen monitoren

Wil jij ook je inkomende oproepen monitoren? En op die manier inkomende oproepen blokkeren van bepaalde telefoonnummers die jou dus misschien wel een paar keer per dag lastigvallen. Of misschien heb je wel last van anonieme inkomende oproepen? En wil je anoniem bellen blokkeren. Dan kun je die problemen heel snel oplossen door een account aan te gaan maken bij mSpy. Met mSpy is het monitoren van inkomende oproepen namelijk mogelijk en super makkelijk helemaal zelf te regelen. Naast het terugkijken van inkomende/uitgaande oproepen in je mSpy account. Kun je in mSpy ook gegevens terugvinden van oproepen. Hoe laat heb je een oproep gehad? Of hoe lang heeft een oproep geduurd? Je vindt het zonder problemen terug in mSpy. Belangrijkste optie die mSpy bij het monitoren van oproepen misschien wel aanbiedt is het blokkeren van inkomende oproepen. Je geeft aan welk telefoonnummer als inkomende oproep geblokkeerd moet worden. En door dat daarna op te slaan in mSpy. Zal je smartphone de volgende keer als het gebeld wordt door dat telefoonnummer de oproep blokkeren. Iets dat dus binnen mSpy ook makkelijk mogelijk is met anonieme inkomende oproepen. [cta_btn color="success" size="lg" link="http://track.mspy.click/aff_c?offer_id=2&aff_id=10715&url_id=157" ]Direct een account aanmaken bij mSpy[/cta_btn]

Blokkeren met een iPhone smartphone

Mocht jij in het bezit zijn van een iPhone smartphone. Dan is ook daarvoor mSpy de oplossing die jou kan helpen om inkomende oproepen te gaan blokkeren. Het maakt daarbij niet zoveel uit als je de beschikking hebt over een ouder model iPhone smartphone of juist een nieuwer model iPhone smartphone hebt. In beiden gevallen kan mSpy je helpen je inkomende oproepen te monitoren.

Blokkeren met een Android smartphone

Ook als je gebruikt maakt van een Android smartphone. Dan kun je via mSpy inkomende oproepen blokkeren. Zo kun je dat bijvoorbeeld doen met een smartphone van een merk als Samsung, Huawei, Motorola of Sony. Die maken allen gebruik van het bekende Android systeem. En in samenwerking met mSpy kun je dan zonder problemen, en erg simpel, inkomende oproepen gaan monitoren.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
Reactie plaatsen