Onbekend bellen met mobiele telefoon of vaste telefoon

Onbekend bellenOnbekend bellen is voor iedereen met een telefoon mogelijk. Zo kun je zowel met een mobiele telefoon onbekend bellen. Maar daarnaast is onbekend bellen met een vaste telefoon ook prima mogelijk. Dat onbekend bellen mogelijk is, is echter iets wat bij veel mensen niet erg bekend is. Het is dus echt mogelijk om onbekend te bellen.

Onbekend bellen met een mobiele telefoon
Zoals hierboven al te lezen is kun je met je mobiele telefoon onbekend bellen. Dat is mogelijk met onderstaande code met mobiele telefoons die in Nederland zijn gekocht. Het maakt echter niet uit met welk merk mobiele telefoon je dit doet. Een iPhone, een BlackBerry, een HTC of een ander mobiele telefoons merk. Noem ze maar op. Zolang de mobiele telefoon dus maar in Nederland gekocht is.

Onbekend bellen kan vanaf een mobiele telefoon naar andere mobiele telefoons. Maar het kan ook vanaf een mobiele telefoon naar vaste telefoons. Met de onderstaande code kun je onbekend bellen met je mobiele telefoon.

Mobiele telefoon naar mobiele telefoon. #31#TELEFOONNUMMER
Mobiele telefoon naar vaste telefoon. #31#TELEFOONNUMMER

Instellingen onbekend bellen met je mobiele telefoon
Bij het gebruiken van bovenstaande code bel je eenmalig onbekend. Het is ook mogelijk om met een mobiele telefoon voor altijd onbekend te bellen. Daarvoor moet je de instellingen van je mobiele telefoon aanpassen. Na de aanpassing bel je daarna altijd onbekend naar iedereen die je belt in Nederland.

Via een iPhone telefoon onbekend bellen
Via een Samsung telefoon onbekend bellen

Onbekend bellen met een vaste telefoon
Bij vaste telefoons is het iets ingewikkelder om onbekend te bellen, maar het is alsnog redelijk eenvoudig te realiseren, zoals we hierboven al vermelden. Het is iets ingewikkelder doordat er verschillende providers in Nederland zijn. Waarvan sommige een andere code gebruiken om onbekend te bellen.

Ook met je vaste telefoon kun je dus onbekend bellen. Dit kan naar andere vaste telefoons. En ook naar mobiele telefoons. Op de onderstaande manier kun je onbekend bellen met je vaste telefoon. Weet van te voren wel via welke provider je dus belt. Die code moet je gaan gebruiken als je onbekend wilt gaan bellen.

Vanaf vaste telefoon KPN. *31*TELEFOONNUMMER
Vanaf vaste telefoon Tele2. *31*TELEFOONNUMMER#
Vanaf vaste telefoon Telfort. *31*TELEFOONNUMMER
Vanaf vaste telefoon Ziggo. *31TELEFOONNUMMER

Onbekend bellen met een mobiele telefoon

Via een iPhone telefoon onbekend bellen

Via een Samsung telefoon onbekend bellen

Onbekend bellen met een vaste telefoon

Direct een account aanmaken bij mSpy

mSpy

Onbekend bellen op je telefoon blokkeren

mSpy

Vrijblijvend registreren bij mSpy

* De wereldwijde nummer één.
* Te gebruiken op iPhone telefoons en Android telefoons.
* Klanttevredenheid van 95%.

Direct een account aanmaken bij mSpy