Onbekend bellen met mobiele telefoon of vaste telefoon
24 januari 2021 

Onbekend bellen met mobiele telefoon of vaste telefoon

Onbekend bellen is voor iedereen met een telefoon mogelijk. Zo kun je het zowel met een mobiele telefoon doen naar iemand anders. Maar daarnaast is het ook prima mogelijk naar iemand anders te doen met een vaste telefoon. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom onbekend bellen wel eens goed kan uitkomen. Dat onbekend bellen mogelijk is. Is echter iets dat bij veel mensen niet erg bekend is. Maar het is dus echt mogelijk. En daarbij maakt het dus niet uit als je het met een mobiele telefoon wilt gaan doen. Of juist een vaste telefoon wilt gaan gebruiken. Op deze pagina lees je hoe het ook voor jouw mogelijk is om onbekend te gaan bellen met je telefoon.

Onbekend bellen met een mobiele telefoon

Zoals hierboven al te lezen valt. Kun je met een mobiele telefoon zonder problemen onbekend bellen naar wie dan ook. Dat is mogelijk op twee verschillende manieren die hieronder worden uitgelegd. Waarbij het niet uitmaakt wat voor een mobiele telefoon je in jouw bezit hebt en dus wilt gaan gebruiken hiervoor. Onbekend bellen kan vanaf een mobiele telefoon naar een andere mobiele telefoon. Maar je kunt ook onbekend bellen van een mobiele telefoon naar een vaste telefoon.

Met een iPhone mobiele telefoon

Heb jij een iPhone mobiele telefoon van het ontwikkelaar Apple. En wil je daarmee onbekend gaan bellen. Dan is dat gewoon mogelijk. Het maakt daarbij niet uit als je in het bezit bent van een oudere versie van de iPhone mobiele telefoon. Of juist de beschikking hebt over een nieuwere versie van de iPhone mobiele telefoon. In beiden gevallen is het mogelijk en zal je geen problemen ondervinden.

Met een Samsung mobiele telefoon

Ook met een Samsung mobiele telefoon van de gelijknamige ontwikkelaar is onbekend bellen prima te doen als je dat wilt gaan doen. Kies één van de twee onderstaande manieren waarop jij onbekend wilt gaan bellen met je Samsung mobiele telefoon. En bij het starten van een telefoongesprek via een Samsung mobiele telefoon kun je dat dan zonder problemen doen. Dit werkt uiterst makkelijk.

Eenmalig onbekend bellen met een mobiele telefoon

Je kunt ervoor kiezen om met je mobiele telefoon eenmalig onbekend te gaan bellen. Dan kies je er dus voor om dat eenmalig te doen bij een telefoongesprek. En na dat telefoongesprek bel je bij het volgende telefoongesprek niet meer onbekend. Eenmalig deze optie gebruiken via een mobiele telefoon kun je doen door de volgende code te gaan gebruiken: #31#TELEFOONNUMMER. Als je die code, waar het telefoonnummer dus in zit verwerkt, gebruikt vooraf het telefoongesprek dan bel je onbekend bij dat telefoongesprek. Dit werkt met elke mobiele telefoon. En kan bij elke provider. Wil je daarna nogmaals eenmalig onbekend gaan bellen? Vergeet dan niet om nogmaals de bovenstaande code te gebruiken bij het starten van het volgende telefoongesprek. Doe je dat namelijk niet. Dan bel je namelijk ook niet meer onbekend. Daarbij maakt het dan niet uit als je hetzelfde telefoonnummer nogmaals gaat bellen. Of juist een ander telefoonnummer wilt gaan bellen.

Standaard onbekend bellen met een mobiele telefoon

Bij het gebruiken van bovenstaande code bel je dus eenmalig onbekend. Het is echter ook mogelijk om met een mobiele telefoon dat standaard te doen. Daarvoor moet je de instellingen van je mobiele telefoon aanpassen. Bij nagenoeg alle mobiele telefoons kun je die instellingen aanpassen via het daarvoor bestemde menu. Na de aanpassingen bel je daarna standaard, altijd dus, onbekend naar iedereen die je belt. Totdat je de instellingen van je mobiele weer terugzet naar zoals ze eerder waren.

Onbekend bellen met een vaste telefoon

Bij een vaste telefoon is het iets ingewikkelder om onbekend te gaan bellen. Maar het is alsnog redelijk eenvoudig te realiseren. Zoals al eerder op deze pagina te lezen was. Het is iets ingewikkelder doordat er verschillende providers in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in een land als België, zijn. Waarbij niet alle providers dezelfde code hebben om onbekend mee te kunnen bellen met een vaste telefoon. Ook met een vaste telefoon is het dus mogelijk dat je onbekend belt naar andere mensen. Dit kan met je vaste telefoon naar andere vaste telefoons. Maar kan daarnaast ook met je vaste telefoon naar mobiele telefoons. Als je dat wilt gaan doen moet je van tevoren dus wel weten via welke provider je belt met je vaste telefoon. Vooraf aan je telefoongesprek moet je namelijk de code van jouw provider gebruiken om onbekend mee te gaan bellen. Die code van je provider is dan eenmalig geldig bij elke telefoongesprek. Waarna je de code bij het volgende telefoongesprek dus nogmaals dient te gebruiken. Bij de meeste providers is het namelijk niet mogelijk om dit makkelijk standaard in te stellen. Al kun je daar wel je provider over contacten. Die je daarbij meestal wel bij kan helpen. We hebben hierbij de codes om onbekend mee te kunnen bellen van drie providers. Dit zijn de drie grootste providers binnen Nederland waar je terecht kunt voor bellen met de vaste telefoon. Daarvoor kun je uiteraard bij KPN terecht. Waar je de volgende code kunt gebruiken: *31*TELEFOONNUMMER. Bij T-Mobile kun je ook bellen met een vaste telefoon. En dien je deze code te gebruiken: #31#TELEFOONNUMMER. En ook Ziggo, in samenwerking met provider Vodafone, biedt ook bellen via de vaste telefoon aan. Bij Ziggo is dit de code om te gaan gebruiken: *31*TELEFOONNUMMER#. [cta_btn color="success" size="lg" link="http://track.mspy.click/aff_c?offer_id=2&aff_id=10715&url_id=157" ]Direct een account aanmaken bij mSpy[/cta_btn]

Gebeld door onbekend telefoonnummer

Je kunt natuurlijk zelf met een onbekend telefoonnummer gaan bellen. Maar je kunt uiteraard ook zelf een telefoongesprek ontvangen van een onbekend telefoonnummer. Mocht je dat niet op prijs stellen? Of heb je er zelfs last van? Dan kun je anoniem bellen blokkeren met je telefoon. Kies op die manier er dan voor om al je (binnenkomende) telefoongesprekken te gaan monitoren met een account bij mSpy. Met mSpy kun je namelijk telefoonnummers gaan blokkeren die jouw bellen. Waaronder ook telefoonnummers die jouw onbekend bellen. Dit monitoren van telefoongesprekken is echter alleen mogelijk met een mobiele telefoon en niet met een vaste telefoon. Om het monitoren van telefoongesprekken toch met je vaste telefoon te gaan doen kun je contact opnemen met je provider.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
Reactie plaatsen