Telefoon op afstand hacken?

Je wilt een telefoon hacken, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. Het is mogelijk om een telefoon te hacken, je kan ook Instagram, Snapchat, GPS, SMS en Whatsapp hacken.

Telefoon hacken? Gebruik deze tool

Als je geen zin hebt om je jaren te verdiepen in programmeertalen, netwerkprotocols, Android en iOS beveiliging, dan is er een simpele oplossing.

Je kan gebruik maken van een bestaande app, die legaal te verkrijgen is. Die app heet mSpy en kost helaas wat geld. Met deze hack app kan je werkelijk alles zien als de app is geïnstalleerd. Je ziet met wie iemand belt, hoort wat er wordt gezegd, je kan SMS, Whatsapp, Instagram, Snapchat en Facebook inzien. Ook kan je via GPS precies zien waar iemand is, en op bepaalde tijdstippen was. En, als je de berichten wilt aanpassen of verwijderen, dan kan dat. Je kan een iedere functie blokkeren, als je wilt kan je zelfs de hele telefoon blokkeren. Het is zelfs mogelijk om middels de camera mee te kijken, terwijl je via de microfoon meeluistert. Het is de perfecte manier om je kind te volgen als je je als ouder zorgen maakt.

Andere hack apps werken niet

Sommige mensen zijn in de veronderstelling dat een redelijke hacker middels een telefoonnummer of IMEI code een telefoon kan kraken. Dat is zeker niet het geval. Tegenwoordig zijn telefoonnetwerken en smartphones relatief goed beveiligd. Op afstand een telefoon hacken werkt dus niet zomaar. Er is een zeer gedegen kennis van talloze netwerk protocols, programmeertalen en beveiligingsmaatregelen nodig om een telefoon te kraken. En dan heb je nog geen volledige toegang. Een hacker inhuren betekend meestal dat deze de mSpy app installeert en doet alsof hij toegang heeft gekregen. Het is zonder peperdure apparatuur en een professioneel hackers team vrijwel onmogelijk om een telefoon te hacken. Zelfs overheden kunnen bepaalde doorsnee telefoons niet zomaar hacken. Zelf aan de slag gaan of een hacker inhuren is dus totaal zinloos.

Er zijn websites die je volledige toegang bieden, als je betaald voor een hack app. Helaas krijg je dan na betaling niets meer dan een malware programma, waardoor je PC, laptop of smartphone wordt besmet. Ook websites die gratis hack apps aanbieden inruil voor je email adres, zijn scams. Het enige wat je dan krijgt is reclame en spam.

Tablet of smartphone op afstand hacken

De app mSpy is de enige app die doet wat het beloofd, volledige toegang geven over een telefoon, zonder dat de gebruiker dat door heeft. Helaas heeft mSpy een klein nadeel. Een telefoon op afstand hacken is onmogelijk. Je hebt eerst toegang nodig tot de telefoon, terwijl deze ontgrendeld is. Dan kan je de app installeren en dan pas draait deze op de achtergrond. Het is dus helaas niet mogelijk om mSpy te installeren via bluetooth of WiFi. Je moet de telefoon echt enkele minuten fysiek in je handen hebben.

Veel ouders en bezorgde partners kiezen er daarom voor om een nieuwe telefoon te kopen. Ze installeren mSpy, de app werkt daarna op de achtergrond. En, dan geven ze de telefoon aan degene die ze willen volgen. Dit kan trouwens ook met Apple en Android tablets. Via een handige interface, die via het internet te benaderen is, kan je dan kijken wat een persoon doet. Je kan als bezorgde ouder kijken naar de GPS locatie of belgeschiedenis. Maar je kan ook veel verder gaan en volledige controle nemen over de telefoon. Want dat is hoe mSpy werkt, na installatie kan je alles doen met een telefoon, wat je ook met een telefoon zou kunnen doen die je in je hand hebt.