Zorgt telefoon hack voor einde huwelijk voetballer Mauro Icardi?
24 oktober 2021 
in Hacken

Zorgt telefoon hack voor einde huwelijk voetballer Mauro Icardi?

Normaal sta je als voetballer wekelijks, of soms zelfs dagelijks, in het nieuws vanwege je prestaties op het voetbalveld. Iets dat meestal ook geldt voor de 28-jarige Argentijn Mauro Icardi. Echter is het de laatste paar dagen even anders voor de aanvaller.

De voetballer van de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain is namelijk de laatste tijd meer terug te vinden in de roddelbladen dan tussen al het voetbalnieuws. Wat de oorzaak is? Zijn huwelijksproblemen met zijn 34-jarige Argentijnse vrouw Wanda Nara.

Ook een telefoon hacken? Maar dan zonder een privédetective in te hoeven huren. Misschien is een volg app zoals mSpy wel een idee. Al vele mensen gingen je voor.

Inhuren privédetective brengt affaire bloot

De huwelijksproblemen van de twee beginnen nog maar kortgeleden. Verschillende media weten te melden dat Nara onlangs een privédetective heeft ingehuurd om Icardi te controleren. Iets dat wel eens vergaande gevolgen kan hebben voor het koppel.

De twee wonen namelijk niet het hele jaar samen. Nara, zelf wonend in het Italiaanse Milaan, wil daarom wel eens weten wat haar man allemaal uitspookt. Terwijl Icardi vanwege zijn werk in de Franse hoofdstad Parijs woont en van niets weet. Al snel weet Nara genoeg. De privédetective komt namelijk met het nieuws dat Icardi een affaire heeft.

Privé berichten te lezen door hacken van telefoon

De affaire van Icardi kwam vermoedelijk aan het licht nadat de ingehuurde privédetective zijn telefoon wist te hacken. Daaruit bleek dat de teamgenoot van wereldvoetballer, en landgenoot, Lionel Messi contact had met de 29-jarige Argentijnse María Eugenia Suárez.

Uit de verschillende privé berichten, die door de telefoon hack te lezen waren, bleek zelfs dat de twee al bezig waren om met elkaar af te spreken. Iets dat inmiddels ook is bevestigd door Suárez. Die echter het idee had dat Icardi en Nara al tijden niet meer samen waren. En daarom dan nu ook in zijn geheel de schuld bij Icardi neerlegt.

Er zijn naast mSpy meer volg apps waarmee je een telefoon kunt hacken. Vergelijk bijvoorbeeld ook eens ClevGuard, FlexiSPY en uMobix voor een goed beeld.

Huwelijksproblemen worden gedeeld op social media

Inmiddels zijn de huwelijksproblemen tussen Icardi en Nara verplaatst naar social media. In eerste instantie was het Nara die met een duidelijke boodschap op haar social media kwam: ‘’Weer een gezin dat je kapot hebt gemaakt voor een slet!’’. Terwijl ze even daarna ook op social media een foto van haar hand zonder trouwring met de wereld deelden.

Vervolgens was het Icardi die op zijn social media wist in te loggen. De doelpuntenmaker plaatsten enkele romantische foto’s van het koppel. En hoopt waarschijnlijk zijn huwelijk, en tevens ook zijn gezin, nog te redden. Als dat gaat lukken is nog maar de vraag.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
pagesteve
Door

pagesteve

op 04 Feb 2022

om meer te weten te komen over je valsspelen en wat hij of zij heeft achter je rug? Door onbeperkte en onbeperkte toegang te krijgen tot de e-mails, teksten, WhatsApp, Facebook, mobiele telefoons, moeten alle apps die op de cel aanwezig zijn, criminele records, hulp bij schoolcijfers te wissen of een goede credit score te krijgen? Achtergrondcontrole en bewaking? Real-time GPS-locatie? Ik ben geholpen met mobiele telefoon hack uit arstrongcyberwizard@yahoo.com of tekst om hem te ontmoeten als je in de tekst / oproep bent, + 447418361059, WhatsApp; +447418361059 Je kunt ze bereiken voor alles wat je nodig hebt, vertelde Shalom Mitchell jou

pagesteve
Door

pagesteve

op 18 Dec 2022

Ik ben eerder met een vreemdgaande echtgenoot geweest en geloof me, ik weet hoe het voelt, die achterdocht is niet louter paranoia. Als je vermoedt dat hij vals speelt, heb ik zeker een hacker ingehuurd die me hielp monitoring-bugs op zijn telefoon te ins

Reactie plaatsen