Hoe een trillende tafel een telefoon kan hacken
05 maart 2020 
in Nieuws

Hoe een trillende tafel een telefoon kan hacken

Een trillende tafel die een telefoon kan hacken. En op die manier je telefoon opdrachten kan laten uitvoeren. Het is mogelijk volgens Metro Nieuws, dat er een bericht op hun website aan spendeert. In dat bericht halen ze een onderzoek aan dat zich baseert op een, onlangs uitgevoerd, onderzoek van drie Amerikaanse universiteiten in samenwerking met één Chinese universiteit. Het gaat hierbij om een onderzoek naar de beveiliging van de telefoon. Tot zover zijn er echter, gelukkig, nog geen gevallen bekend van trillende tafels die een telefoon gehackt hebben.

Via de frequentie

Een telefoon hacken met een trillende tafel is mogelijk door een speciale trilmotor dat de tafel laat trillen. Dat zorgt volgens het onderzoek voor een frequentie die voor mensen totaal niet hoorbaar is. Maar juist voor telefoons wel prima hoorbaar is. Op die manier kunnen er signalen naar de telefoon verstuurd worden zoals bijvoorbeeld commando’s met daarin opdrachten voor de telefoon.

Nog geen gevallen bekend

Een telefoon hacken door de trillende tafel is mogelijk als de telefoon op de tafel ligt. Maar dan moet de desbetreffende telefoon wel ontgrendeld zijn of geen inlog hebben. Dit lijkt redelijk op hetzelfde als bijvoorbeeld een telefoon hacken op afstand. Dat ook kan met bijvoorbeeld een spy app zoals mSpy er is. Je hebt met mSpy alleen een stuk meer opties hebt dan met de trillende tafel hack.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
Reactie plaatsen