Telefoon Johnny Depp gehackt?
13 mei 2020 
in Nieuws

Telefoon Johnny Depp gehackt?

Is de telefoon van de Amerikaan Johnny Depp gehackt door de Britse roddelbladen? Dat is wat de acteur, die onder andere bekend werd als vertolker van kapitein Jack Sparrow in de films de Pirates of the Caribbean, zich afvraagt. Volgens de website van NU.nl is Depp inmiddels juridische stappen aan het voorbereiden tegen verschillende roddelbladen, waaronder The Sun. Iets waar eerder dit jaar ook al geruchten over waren in het nieuws. Tevens heeft Depp ook al een andere rechtszaak lopen tegen alleen The Sun, maar die werd door het coronavirus uitgesteld.

Eigen onderzoek Johnny Depp

Volgens eigen onderzoek van Depp wisten de roddelbladen tussen het jaar 1996 en het jaar 2010 onder andere informatie over zijn kinderen en informatie met betrekking tot zijn gezondheid te publiceren. Die informatie konden de roddelbladen echter helemaal niet weten. En zodoende denkt Depp dat de verschillende roddelbladen in die periode zijn telefoon hacken om aan die informatie te komen.

Britse koningshuis

Saillant detail in bovenstaand verhaal is de rol van The Sun. Het roddelblad werd namelijk al eerder beschuldig van een telefoon op afstand hacken. En niet van de minste. Namelijk van het Britse koningshuis. Dit gebeurde over een periode van twee jaar. Als dat via een spy app als mSpy gebeurde is niet bekend. Volgens de advocaat van het roddelblad kwam alle privé informatie van het Britse koningshuis per ongeluk in hun bezit. Het ging daarbij om meer dan 70 duizend privé berichten.

Over de schrijver
Welkom op mijn website. Ik ben Robert, de eigenaar, en ik ben dagelijks hier te vinden. Ik schrijf op deze website natuurlijk over de verschillende volg apps die er tegenwoordig zijn. Met daarbij waardevolle tips, reviews en technieken. Bekijk het blog op de website en vind daar verschillende gerelateerde blogs.
Reactie plaatsen